Tvåmålskyttarna gav Giggs en succéstart

David Moyes fick sparken i veckan och United-ikonen Ryan Giggs blev befordrad från assisterande- till tillfällig huvudtränare – och fick en flygande start.

Manchester United dominerade matchen mot Norwich från minut 1 till 90 men det dröjde 40 minuter tills det skulle trassla till i nätet på Old Trafford. Wayne Rooney satte iskallt in 1-0 från straffpunkten efter att Danny Welbeck blivit nedragen i straffområdet. Rooney ökade på ledningen tidigt i andra när han snyggt och komiskt halkade in 2-0 från 25 meter.

Juan Mata började matchen på bänken men byttes in med halvtimmen kvar. Spanjoren behövde inte mer än 3 minuter på sig när han stötte in ett hårt instick från Phil Jones. Samme Mata nickade in ännu ett hårt inlägg, denna gång från Antonio Valencia, till 4-0 bara 10 minuter därpå. Mata kunde även få en assist till sitt namn när han i slutminuterna snyggt frispelade Chicharito men bollen hamnade precis utanför stolpen.

Resultatet sätter Norwich i en minst sagt orolig position i nedflyttningsstriden och nästa för ”The Canaries” är Chelsea på Stamford Bridge.