Turkisk media: Milosevic kan hamna i Premier League

 Alexander Milosevic jagas av engelska klubbar

Enligt turkiska tv-kanalen NTV Spor har Besiktas fått in flera bud på Sveriges U21-mittback Alexander Milosevic.

Sveriges vinst i U21-EM har inte gått omärkt förbi och nu har mittbacken Alexander Milosevic flera kontraktsförslag på bordet. Försvararen som skrev på för Besiktas i vintras har endast fått göra två framträdanden för det turkiska laget då han drog på sin en skada nästan direkt efter att han anslutit. Milosevic jagades under tiden i AIK av flera större klubbar i Europa och trots att han valde att gå till Besiktas är det fortfarande flera klubbar som är intresserade av att köpa loss spelarens rättigheter. Enligt turkiska NTV har spelaren bud från flera klubba runt om i Europa och de mest intressanta ska komma från engelska Premier League. Rapporterna säger att Besiktas får flera samtal om dagen om den svenske talangen som stod för ett fint U21-EM precis som de flesta andra spelarna i truppen.

Det är inte bara engelska klubbar som håller ögonen på svensken. Enligt NTV ska även lag från italienska Serie A och belgiska Jupiler League vara väldigt intresserade av att köpa loss svensken som sägs komma att kosta omkring 5 miljoner euro, cirka 46 miljoner kronor.

Besiktas vill sälja

Besiktas som för inte så längesedan blev straffade av FIFA på grund av dålig ekonomi är mer eller mindre tvungna att sälja spelare för att få ihop ekonomin. Milosevic har ingen direkt startplats i laget och nu ser den turkiska klubben som slutade på tredje plats förra säsongen chansen att sälja svensken för att förbättra ekonomin.

Alexander Milosevic anslöt till Besiktas i vintras då man betalade 8,5 miljoner kronor för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply