Sevilla nära värvning av Konaplyanka

Bekräftar affären på sin hemsida

Igår kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att Yevhen Konaplyanka har bestämt sig för Sevilla – och i och med det nobbar spel i Atletico Madrid. Nu befinner sig ukrainaren hos den spanska klubben för att genomgå sin läkarundersökning.

Yevhen Konoplyanka har de senaste säsongerna varit på väg bort från Dnipro Dnipropetrovsk ett flertal gånger. Tidigare tranferfönster har det handlat om bland andra Liverpool, Inter och Tottenham, men under sommaren har det istället varit Sevilla och Atletico Madrid som varit närmast en värvning yttermittfältaren.

Små detaljer återstår

Igår avslöjade vi på Silly Season Sverige att ukrainaren nobbat Atletico Madrid, och istället bestämt sig för att skriva på för La Liga-konurrenten, samt Europa League-mästarna, Sevilla. Rapporter som nu bekräftas av den spanska storklubben själva. På sin officiella hemsida skriver Sevilla att 25-åringen har bestämt sig för spel i klubben kommande säsong, och att endast den obligatoriska läkarundersökningen återstår innan nyförvärvet kan presenteras.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply