Tre klubbar försökte värva Messi

Lionel Messi kom till Barcelona redan som 13-åring och har tidigare berättat om sin vilja att avsluta karriären i samma klubb som han kom till för tretton år sedan. Men den spanska nyhetstidningen AS hävdar att det är större möjlighet att 26-åringen lämnar Camp Nou nu än det någonsin varit tidigare.

Tre klubbar la fram bud för att försöka värva argentinaren i somras, men Messi avböjde alla tre i hoppet om att få ett nytt kontrakt med de spanska giganterna. Manchester United var en av de tre klubbarna (Real Madrid och Paris Saint-Germain var de andra två).

Messi har för närvarande fyra och ett halvt år kvar på sitt kontrakt men 26-åringens agent är säker på att hans klient förtjänar ett bättre kontrakt efter Neymars ankomst under sommaren, Neymar som just nu har högst lön i Barcelona.

Barcelonas vicepresident Javier Faus har dock berättat att klubben inte tänker erbjuda Messi ett nytt kontrakt eftersom han skrev på ett nytt kontrakt så sent som förra året.

– Vi behöver inte förnya Messis kontrakt var sjätte månad. Det finns ingen anledning att göra det, berättade Faus till AS.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365