Arsenal in i jakten på Zouma

Chelsea-managern José Mourinho har tidigare uttryckt sitt intresse för Saint-Etiennes mittback Kurt Zouma, 19, och vill värva den franske U21-landslagsmannen redan i januari. Men nu kan Mourinho få konkurrens av sin kollega i Arsenal, Arsene Wenger, som blivit intresserad av Zouma efter starka rekommendationer från sin scout Gilles Grimandi. Detta enligt rapporter från Daily Mirror.

Anledningen till att Wenger vill värva en försvarare är att han riskerar att tappa både mittbacken Thomas Vermaelen och högerbacken Bacary Sagna i slutet på säsongen.

Wenger diskuterar möjliga januarivärvningar med hans stab den här veckan och Grimandi har tipsat Premier League-ledarna om att värva Zouma. Chelsea hoppas dock att de ska kunna hindra Arsenal från värvningen, medan Manchester City också håller noga koll på fransmannen.

Försvararen rankas som en av Europas hetaste talanger men är avstängd fram till februari efter en vårdslös tackling där han bröt benet på sin motståndare och fick tio matchers avstängning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365