Tre enkla poäng för Chelsea

Chelsea tog tag i taktpinnen direkt och fick således även det första målet i matchen. Efter ett misstag i Nordsjaellands försvar lyckades Mata enkelt placera in 0-1 tio minuter innan halvtid. I den 79:e matchminten tog David Luiz i allt han hade och pangade in 0-2 på frispark.
Ett mycket fint mål från brassen som fick till en konstig bollbana som ställde målvakten helt.

Tre minuter senare var det dags igen för spanjoren Juan Mata. Återigen, efter ett taskigt ingripande i försvaret, hamnade bollen hos Mata som kunde sätta in tredje målet för Chelsea. Bara några minuter från slutet var det dags en gång till för sista gången.
Brasilianskt samarbete mellan Oscar och Ramires ledde till att Ramires kunde sätta in slutresultatet 0-4 på ett tröttkört danskt motstånd. Chelsea leder nu gruppen på 4 poäng. Bakom sig har Londonklubben Schaktar Donetsk och Juventus som spelade oavgjort ikväll.