Tottenhamstjärnan öppen för flytt till United

Hugo Lloris utesluter inte flytt till Manchester United

Tottenhams målvakt, Hugo Lloris, ska i helgen ha sagt att en flytt till Manchester United kan bli läglig för honom i sommar om Uniteds nuvarande målvakt, David de Gea, lämnar klubben för spel i Real Madrid. 

28-årige Hugo Lloris kom till Tottenham under 2012 och har sedan dess vaktat buren 99 gånger i ligaspelet för ”Spurs”. Fransmannen har kontrakt till 2019 med klubben från London, men kan mycket väl komma att bryta detta. Burväktaren är nämligen hett jagad av flertalet europeiska storklubbar, däribland United, enligt talkSport.

United intresserade av att ersätta de Gea med Lloris

Många klubbar vill alltså knyta sig an 28-årige Lloris och jakten på hans signatur har pågått under en längre tid. Tidigare har PSG setts som favoriter till ett köp av målvakten, men nu verkar Manchester United vara nytillkomna favoriter. Just de röda från Manchester riskerar nämligen att bli av med sitt nuvarande förstaval, David de Gea, som snart väntas bli klar för Real Madrid. Ett faktum som gjort att United i takt med detta börjat se sig omkring efter ersättare och nu verkar ha bestämt sig för att Lloris är rätt man att ersätta spanjoren, i sommar.

Lloris uttalande spär på ryktena

United ses med andra ord av allt fler nu som nästa klubbdestination för Lloris. Något som gjort att ryktena uppmärksammats livligt i England, där The Sun i helgen fick chansen att prata med Lloris. Tidningen frågade honom då om framtiden och hur han ser på sin nuvarande situation.

”Just nu finns det en målvakt i United men vi följer hans situation noggrant varje dag. Man måste behålla ett visst lugn i situationer som dessa. Om något ska ske, sker det naturligt.”

Lloris svar till tidningen spär alltså på ryktena än mer, då de i samband med Uniteds intresse av honom får en eventuell övergång i sommar att framstå som högst möjlig.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply