Torres avgjorde för Chelsea mot Everton

Det dröjde endast sju minuter innan Mata gjorde sitt 12:e mål för Chelsea i Premier League denna säsong efter att Howard lämnat en retur på Bas skott. Hela anfallet började med att Gary Cahill bröt bollen i eget straffområde och därefter det startade kontringen.

Och efter ytterligare sju minuter kvitterade Everton genom Naismith. David Luiz med en dålig bollmottagning som snappades upp av Naismith som väggade med Anichebe och kom ren med Cech och chippade över Chelsea-målvakten och 1-1 var ett faktum.

1-1 i första halvlek efter en oerhört öppen match, med målchanser i nästan varje anfall.

I andra halvlek var det Chelsea som inledde bäst och skapade flera målmöjligheter. Så som ett bra frisparksläge efter att Fellani hade fällt Oscar precis utanför straffområdet. Men Luizs gick i muren och efterspelet löste Everton.

Med en kvart kvar av matchen skickade Oscar in ett inlägg som inhopparen Moses nickade ner till Torres som dundrade in den bakom Howard. Ett resultat som skulle göra att Chelsea tog tredjeplatsen och Champions League-platsen.

Everton skapade chanser mot slutet, framförallt inhopparen Jelavic med en nick som gick rakt på Cech, och det ska nog tjecken vara glad för.

Chelsea vann matchen med 2-1 och Everton tränaren Moyes förlorade sin sista match med gänget.