bet365

Topp 5: Gånger då Diego Costa borde ha fått rött kort

Topp 5: Gånger då Diego Costa borde ha fått rött kort

Fem olika tillfällen då Diego Costa har väckt upprörda känslor

Vilka gånger har Diego Costa gått för långt? Efter matchen mellan Chelsea och Arsenal präglades diskussionerna efter matchen kring den incident som på så sätt och vis kan ha avgjort matchen till Chelseas favör. Det var nämligen den förseelse där den spanske landslagsmannen först pucklade på en Laurent Koscielny, som till synes inte hade gjort något mot anfallaren, med slag mot ansiktet på fransmannen. Därefter när mittbacken förståeligt nog gick fram och undrade varför Costa gjorde som han precis gjort blev han nedbröstad av Chelsea-spelaren. Då lade sig mittbackskollegan Gabriel i, och efter ett svagt ingripande av Mike Dean fick brassen två gula kort och därmed rött, medan Costa förvånansvärt nog fick vara kvar på planen med ett gult. Här listar vi på Silly Season Sverige en sammanställning med tillfällen då Diego Costa hamnar i blåsväder. Notera att det här är fem händelser som INTE är den som Gabriel var inblandad i.

LISTA: 5 gånger då Diego Costa gått för långt

Innan vi tittar på listan med 5 gånger då Diego Costa borde ha fått rött kort kan vi informera dig om att vi har många intressanta listor på Silly Season Sverige. 10 dyraste tonåringarna, 50 bästa spelarna i FIFA 16 och 5 fulaste fotbollsskor. De kan du titta på efter, eller före om du vill det, vi har gått igenom fem tillfällen då Costa borde ha blivit utvisad.

5. När han ströp (och blev slagen av) Federico Fazio

I en match mellan Atlético Madrid och Sevilla gick Diego Costa för långt när han tog ett strypgrepp om Sevillas Federico Fazio. Förståeligt nog fick han ett slag i magen av mittbacken. Ingen av spelarna fick ens gult kort för händelsen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply