Topp 5: Världens fulaste fotbollsskor

bet365

Världens fulaste fotbollskor – vilka är de fulaste fotbollsskorna?

Vilka är de fulaste fotbollsskorna? Här är världens fulaste fotbollskor genom tiderna. Fula fotbollsskor? Har du någon gång spelat fotboll eller sett en spelare med ett par fula fotbollsskor som rent av är gräsliga? Det finns många som köper fotbollsskor för att deras största idoler använder skorna. Sedan spelar det ingen roll ifall det är snygga eller fula fotbollsskor eller ifall de är helt svarta. Så länge någon storstjärna bär fotbollsskorna kommer många att vilja köpa likadana skor.

Tidigare har vi satt ihop listor med 10 snyggaste fotbollsskorna någonsin och de fem snyggaste fotbollsskorna som släpps i septemberDessa listor blev väldigt populära bland våra läsare då säsongen hade dragit igång och det är hög tid att köpa nya fotbollsskor för att använda under den kommande säsongen. 

Topp 10 fulaste fotbollsskorna – här är de fulaste fotbollsskorna i världen!

Att tänka på det finns gott om fula fotbollsskor som promotas av stora fotbollsstjärnor så därav bestämde vi oss för att skapa en lista med de fem fulaste fotbollsskorna som pushas av välkända fotbollsspelare! Silly Season Sverige  har även skapat många listor om alla möjliga fotbollsrelaterade saker. Några av de mest populära hittar ni här under, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom de fem fulaste fotbollsskorna.

Ifall du vill köpa snygga fotbollsskor hittar du det hos Unisport som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

5) Nike Mercurial (Pierre-Emerick Aubameyang)

På femte plats hittar vi ingen mindre än Borussia DortmundPierre-Emerick Aubameyang som bar ett par Nike Mercurial fyllda med Swarovski-diamanter. Det kan vara ett bra sätt att visa hur mycket pengar man han, men det ser inte snyggt ut.

4) Nike Mercurial (Travis Dodd)

Travis Dodd, som är en pensionerad fotbollsspelare från Australien spelade med dessa skorna när han representerade Perth Glory i inhemska A-League, hade du kunnat spelar i de?

3. Safari Print Mercurial Vapor SuperFly II (Cristiano Ronaldo)

Nike gav Cristiano Ronaldo ett par fotbollsskor som de nog själva inte tyckte såg särskillt bra ut. Skorna som är i vitt och svart utförande är troligen inte någon av de mest använda modellerna och troligtvis är det en modell som Real Madrid-spelaren gärna lägger bakom sig.

2. MB9jR (Mario Balotelli)

MB9jR (Mario Balotelli)

Mario Balotelli lanserade denna modellen av fotbollsskor nyligen där det finns något som ska likna spelarens hår längst bak på hälen. Undra vem som egentligen har designat skorna…

1) Adidas F50 Yamamoto

Vi alla undrar nog vad Adidas tänkte på när de släppte denna modellen av sina F50.Troligtvis har man inte sålt särskilt många par av modellen och det finns en anledning till varför.

Besök Unisport som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisport hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply