Topp 10: Bästa spelarna i Serie A

Topp 10: Bästa spelarna i Serie A

LISTA: 10 bästa spelarna i Serie A

Vem är bäst i Serie A? Vilka är de bästa spelarna i Serie A? Med ett hektiskt transferfönster framför oss i Italien har vi på Silly Season Sverige valt att sätta ihop en lista med de tio bästa spelarna i Serie A. Trots att stjärnor lämnat finns det fortfarande flera otroligt bra fotbollsspelare och de tio bästa har vi nu satt ihop i en lista. Se och spela på fotboll live =>

Topp 10: Bästa spelarna i Serie A - vem är bäst i Serie A?

Serie A tio bästa spelare 2024

Vem är Italiens bäste fotbollsspelare? Tidigare har vi gjort listor om bland annat de klubbar som har flest Serie A-titlar på rakentio glödheta Serie A-spelare på transfermarknaden och de tio snabbaste skotten i fotboll. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom Serie As tio bästa spelare, häng med!

10. Romelu Lukaku (Roma) – en av bästa spelarna i Serie A

Lukaku har inte alls fått det att stämma i Premier League, men i Serie A presterar han betydligt bättre och är en av de bästa spelarna i Serie A.

9. Olivier Giroud (Milan) – en av bästa spelarna i Serie A

Fransmannen fortsätter att prestera på hög nivå trots att han hunnit bli 37 år och Giroud tar plats på listan över de tio bästa spelarna i Serie A.

8. Dusan Vlahovic (Juventus) – en av bästa spelarna i Serie A

Den serbiske anfallaren har ”bara” gjort fem ligamål under hösten, men har definitivt kapaciteten för att vara en av Serie A:s bästa spelare.

7. Paulo Dybala (Roma) – en av bästa spelarna i Serie A

Den argentinske teknikern Dybala har dragits med skador och gör det fortfarande, men när han väl spelar är det lätt att se hans betydelse för Romas anfallsspel ihop med Lukaku.

6. Marcus Thuram (Inter) – en av bästa spelarna i Serie A

Thuram har bildat ett sylvasst anfallspar med Martinez i Inter och är en komplett anfallare som förstås tar plats på vår lista över Serie A:s bästa spelare. Se och spela på fotboll live =>

Topp 10: Bästa spelarna i Serie A - vem är bäst i Serie A?

5. Kvicha Kvaratskhelia (Napoli) – en av bästa spelarna i Serie A

Den kvicke och tekniske yttern Kvaratskhelia som gjort mål för sitt Georgien mot Sverige är till vardags en av de bästa spelarna i Serie A-fotbollen.

4. Hakan Calhanoglu (Inter) – en av bästa spelarna i Serie A

Han som gjorde den kontroversiella flytten från Milan till Inter är kanske bättre än någonsin. Hakan Calhanoglu har under hösten visat att han tillhör Serie A:s bästa spelare.

3. Rafael Leão (Milan) – en av bästa spelarna i Serie A

Milans största stjärna i offensiven är Rafael Leão som går en ljus framtid till mötes och här tar portugisen plats som trea på vår lista över bästa spelarna i Serie A.

2. Victor Osimhen (Napoli) – en av bästa spelarna i Serie A

På andra plats över bästa spelarna i Serie A hittar vi Napolis anfallsstjärna Victor Osimhen som ledde laget till ligatiteln i våras och fortsätter att göra mål.

1) Lautaro Martinez (Inter) – bästa spelare i Serie A

Lautaro Martinez leder skytteligan överlägset och har varit ligans bästa spelare under hösten 2023. Därmed toppar argentinaren vår lista över Serie A bästa fotbollsspelare 2024. Se och spela på fotboll live =>

Topp 10: Bästa spelarna i Serie A - vem är bäst i Serie A?

Detta var listan med de tio bästa spelarna i den italienska ligan. Har du mer tips på vad vi kan göra för listor eller har du något annat du vill berätta? Tveka inte att kommentera nedan!

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply