Tito Vilanova tillbaka på bänken

bet365

Strax innan Jul fick FC Barcelonas spelare och ledare ett tungt besked. Deras tränare Tito Vilanova hade fått nya tumörer som utvecklats i halsen, bara drygt ett år efter att han senast haft sjukdomen. Operation skulle behövas för att hindra sjukdomens framfart och det var oklart hur länge han skulle vara borta från fotbollen. Efter att operationen genomförts kunde man lämna positiva besked, och det såg inte ut att ta så lång tid innan tränaren skulle vara tillbaka, dock skulle sex veckors kemoterapi och strålbehandling genomföras för Vilanova.

Men det var nog ingen som räknade med att det skulle gå såhär snabbt, för redan imorgon kommer Tito Vilanova sitta med på bänken när Barcelona tar emot lokalrivalen Espanyol. Detta avslöjade assisterande tränaren Jordi Roura på lördagen under en presskonferens.

 

 – Han kommer att finnas med på bänken när vi möter Espanyol. Tito har överraskat alla med sin återhämtning. Visst behövs fortfarande behandling, men ärligt talat, det råder inga tvivel om att han mår väldigt bra. Han är stark och pigg och visar upp en extraordinär kämpaglöd, säger Roura.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply