Manchester City besegrade Watford

Manchester City har kommit igång igen på rätt spår sedan man förlorade på annandagen mot Sunderland, man har efter detta besegrat Norwich och Stoke vilket gör att de hänger med serieledande Manchester United. Watford har varit överraskande bra den här säsongen i Championship och ligger just nu på en sjätte plats vilket inte jättemånga räknade med.

Men på Etihad Stadium är det alltid tufft att spela, det visade Watford ingen respekt för i den här matchen och var inte det minsta rädda för att gå framåt och anfalla vilket alla lag inte är beredda att göra borta mot Manchester City. Kanske var man beredda att satsa för mycket framåt, Manchester City var väldigt farliga i sina anfall och kunde ta ledningen efter 24 minuter när Carlos Tevez krutade in en frispark.

Det skulle fortsätta gå bra för City målmässigt i matchen som väntat och Gareth Barry kunde med ordentlig kraft nicka in 2-0 minuten före halvtid. Därefter var det väldigt stabilt och Manchester City kunde kontrollera matchen ganska bra, men inte helt problemfritt då Watford bjöd upp till match men det är inte helt enkelt mot den regerande Premier League-mästaren.

Till slut blev det 3-0 för Manchester City som avancerar i FA-Cupen, inte helt oväntat.