The Sun slår tillbaka mot Balotelli

Mario Balotelli är klar för Milan och presenterades igår officiellt på klubbens presskonferens. Balotelli berättade om hur glad han var över att vara tilbaka i Milan, framtiden och tackade City-supportrarna för tiden i Manchester. Men det var en annan händelse som snodde åt sig rubrikerna igår, när The Suns utsände avbröts av spelaren själv och inte ville svara på deras frågor.

”Er dagstidning har sedan jag kom till England, alltid skrivit dåliga saker om mig. Jag vill inte prata med er,” var Balotellis svar till The Suns reporter.

Det verkar som att The Sun tog Mario Balotellis diss hårt, när man nu försöker slå tillbaka mot italienarens agerande. I dagens artikel angående Balotellis presskonferens skriver man detta;

Balotelli, 22, skyllde på alla utom sig själv för hans RUTTNA år i England. Han skyllde på de engelska tidningarna och insisterade han hade inget att beklaga.

Oroa dig inte Mario. Vi vet alla att det var de engelska tidningarna som satte ditt hus i brand med fyrverkerier, kraschade din bil, blev inbladad i slagsmål på träning med dina lagkamrater OCH med din manager.

Den italienska landslagsanfallaren insisterade han bara kommer att sakna hans lagkamrater och hatar engelsk mat och vädret. Det var minus två grader utanför San Siro igår, förresten. Så välkommen hem till strålande solskenet Mario.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365