Terry missar klubblags-VM

bet365

Chelseas lagkapten John Terry, 32, missar klubblags-VM på grund av en knäskada.

Chelseas lagkapten John Terry, som fyller 32 just den här dagen, kommer missa Londonklubbens äventyr i VM för klubblag på grund av en knäskada. 32-åringen ådrog sig skadan mot Liverpool förra månaden och hinner inte tillbaka i tid för att åka med resten av laget till Japan, där turneringen ska avgöras.

– Vi har pratat med doktorn. Inflammationen under flygresan blir inte den bästa saken för honom så han kommer inte resa med, berättar Rafael Benitéz till Sky Sports.

Detta kommer som ett tungt avbräck för Chelsea, som bara vunnit en av sju matcher i lagkaptenens frånvaro. Desto gladare toner är det dock kring Frank Lampard, som kommer vara med i truppen till lördagens match mot Sunderland. Daniel Sturridges sträckning hindrar honom från spel i den matchen, men han kommer flyga med till Japan. Om han kan medverka i turneringen är än så länge oklart.

– Sturridge har börjat träna igen men det är för tidigt för honom så han kommer inte resa med till Sunderland. Men han kommer flyga med till Japan så får vi se om han kan göra någonting där, avslutar Benitéz.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply