Speltips Hammarby Djurgården – odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!

Speltips Hammarby Djurgården - odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!
bet365

Speltips på Hammarby Djurgården speltips Allsvenskan

Speltips Hammarby Djurgården odds Allsvenskan? Här hittar du speltips på Hammarby vs Djurgården odds inför mötet i Allsvenskan! Hammarby Djurgården är nästkommande Stockholmsderby och detta på Tele2 Arena. De båda lagen gör upp den 2 juni och det kommer bli väldigt intressant. Hammarby kommer till matchen med en mittenplacering. Djurgården ligger tvåa bakom Malmö FF och DIF behöver poäng för att hänga på skåningarna i toppen. Spela på matchen till bäst odds =>

Speltips Hammarby Djurgården - odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!

Speltips Hammarby Djurgården Odds

När det kommer till denna match Hammarby vs Djurgården så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Bajen och DIF. Hammarby – Djurgården är ett av de hetaste 08-derbyna i Allsvenskan. Det är nu det ska avgöras om Hammarby kan fortsätta utmana AIK i toppen eller inte? Här är odds tips och bästa odds inför Hammarby vs Djurgården matchen:

Speltips Hammarby Djurgården & odds tips 1X2

Odds Djurgården Hammarby 1X2
1 X 2
1,80 3,74 4,49
Odds Hammarby vs IF AIK 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,22 1,22 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,75 2,05
Odds Djurgården Hammarby gör Över/Under 2,5 mål
O 2,5 U 2,5
1,83 2,00

Speltips Hammarby Djurgården - odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!

Speltips Hammarby Djurgården

Spelbolagen Comeon och LeoVegas menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Djurgården som Hammarby har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Hammarby (4,49) och Djurgården (1,80) tyder direkt på att DIF är favoriter. Man har ett stort övertag mot Bajen i derbyna samtidigt som man ligger långt före i tabellen. Bajen ligger på mittenplats i tabellen och det ska krävas mycket för att man ska vinna detta möte. Djurgården ligger tvåa i allsvenskan bakom MALMÖ FF.

Speltips Hammarby Djurgården? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Hammarby Djurgården att vinna matchen.

Vårt speltips inför Hammarby Djurgården + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Hammarby – Djurgården är en vinst för DIF (1,80), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,85). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Hammarby och Djurgården är två lag är bra offensivt.

Speltips Hammarby Djurgården - odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!

Hammarby vs Djurgården odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under söndag. Ett Stockholmsderby närmar sig och de är nu vi ska se vem som har mest vilja att vinna. Ser man till tabellen är det Bajen som är favoriter. Man ligger på andra plats samtidigt som DIF ligger sjua.

Vem vinner Allsvenskan? Det kommer troligen varken Hammarby eller den Djurgården att göra då båda ligger ganska långt bakom AIK. Frågan är om de har en chans att vinna Allsvenskan 2020 enligt oddset.

Så här såg oddsen ut för både Hammarby och Djurgården att vinna Allsvenskan 2020 i våras:

Odds: Allsvenskan vinnare Vinnare 3 bästa
Malmö FF 1,50 1.02
AIK 4,00 1.10
IFK Norrköping 12,00 1.60
BK Häcken 31,00 2.75
Hammarby 31,00 3.00
Djurgården 51,00 6.00

DIF och Hammarby ett par av de bästa straffläggarna i Allsvenskan. En fotbollsspelarna har chans att vinna skytteligan i fotbolls Allsvenskan och bli Allsvenskan skyttekung.

Hammarby Djurgården odds 2 juni 2024

Odds Hammarby – Djurgården? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Hammarby och DjurgårdenTele2 Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Hammarby vinner mot Djurgården är oddset 4,49 gånger pengarna. Ifall du spela på Djurgården som vinnare är det oddset 1,80 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.74 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Djurgården Hammarby 1X2
1 X 2
1,80 3,74 4,49
Odds Hammarby vs IF AIK 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,22 1,22 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,75 2,05
Odds Djurgården Hammarby gör Över/Under 2,5 mål
O 2,5 U 2,5
1,83 2,00

Hammarby Djurgården trupper, laguppställning och startelvor:

Här är lagens trupper och förväntad Hammarby Djurgården laguppställning och startelvor:

Hammarby laguppställning och förväntade startelvor

Här är Hammarbys laguppställning och förväntade startelva mot Djurgården:

Uppdateras

Djurgården laguppställning och förväntade startelvor

Här är Djurgårdens laguppställning och förväntade startelva mot Hammarby:

Uppdateras

Speltips Hammarby Djurgården - odds tips Bajen DIF, Allsvenskan!

Hammarby – Djurgården speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Djurgården och Hammarby.

Läs mer om Hammarby vs Djurgården speltips och Allsvenskan

Speltips Hammarby Djurgården? För dig som vill spela på Hammarby Djurgården så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Hammarby Djurgården Allsvenskan. Nu är Allsvenskan oddsen är släppta och det går att se ifall Hammarby Djurgården är två av favoriterna att vinna Allsvenskan. För dig som vill tippa på att Hammarby eller Djurgården vinner Allsvenskan så kan du självklart tippa vinnaren i Allsvenskan.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför Allsvenskan och Hammarby Djurgården kvartsfinalmatch på speltips Allsvenskan. För dig som vill få freebets, förhöjda odds och oddsbonusar inför Hammarby Djurgården kvartsfinal ska även kolla in Allsvenskan erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från Allsvenskan tv-kanal, spelschema alla matcher i Allsvenskan och Hammarbys matcher i Allsvenskan till tv-tider och tv-kanaler för Allsvenskan hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Allsvenskan och bäst odds på Allsvenskan.

Källa även in Hammarby Djurgården TV Kanal samt Hammarby Djurgården Odds.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply