Tello tvåmålsskytt i Barcelonas seger

Cristian Tello gjorde två mål när Barcelona bortabesegrade Real Zaragoza med 3-0 under söndagskvällen och därmed drygade ut sin ledning till sexton poäng i toppen La Liga.

Tito Vilanova valde att vila flera nyckelspelare till matchen på grund av det täta spelschemat. Spelare som Lionel Messi, Andres Iniesta och Jordi Alba stod över matchen vilket innebar att reservspelarna fick chansen att visa upp sig.

Duon Thiago Alcantara och Cristian Tello låg bakom samtliga tre mål i matchen. Thiago satte själv ledningsmålet efter tjugo minuters spel och spelade sedan fram Tello till 2-0-målet sex minuter innan paus.

Åtta minuter in i andra halvlek avgjorde Tello matchen med sitt 3-0-mål, hans åttonde mål för säsongen. Det blev också matchens sista och innebar ytterligare tre poäng för katalanerna på vägen mot att säkra ligatiteln.