Officiellt: Jordan Larsson lämnar IFK Norrköping

Officiellt: Jordan Larsson lämnar IFK Norrköping

Jordan Larsson lämnar Allsvenskan

Anfallaren har skrivit på för ryska Spartak Moskva och flytten blir av med omedelbar verkan.

Jordan Larsson kom efter ett misslyckat utlandsäventyr tillbaka till Allsvenskan då han skrev på för IFK Norrköping. Efter en fin tid i Peking har nu intresset från utlandet väckts igen och denna gång är det Spartak Moskva som knyter till sig anfallaren. IFK Norrköping bekräftar övergången på sin officiella hemsida.

– Jordan har haft en enorm utveckling hos oss och jobbat hårt, både i motgång och under detta år i framgång. Det är med stolthet vi kan konstatera att vi säljer en spelare till en storklubb i Europa. Jag vill passa på att tacka alla ledare och spelare som har hjälpt Jordan att utvecklas på det sättet som han har gjort, men mest av allt vill vi tacka Jordan för det hårda jobb han har gjort både på planen och utanför, säger managern Jens Gustafsson till hemsidan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Norrköpings spelare

Larsson själv säger att han ser fram emot flytten till Ryssland samtidigt som han tackar IFK Norrköping.

– Jag vill tacka alla i Norrköping för den här fina tiden. Lagkamrater, tränarstaben, personal och framför allt alla supportrar! Även om mitt första år inte var som någon hade förväntat sig så trodde ni på mig ändå och har gjort det sen dag ett. Jag kommer alltid bära med mig det och förhoppningsvis ses vi i Europa väldigt snart, säger Jordan Larsson till hemsidan.

Spartak sägs betala drygt 4 miljoner euro (42 miljoner kronor) för Larsson. Klubben har även presenterat Larsson på sin officiella hemsida med tröjnummer 23.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply