Officiellt: Carlos Strandberg lånas ut till Al-Hazem FC

Officiellt: Carlos Strandberg lånas ut till Al-Hazem FC

Al-Hazem lånar Carlos Strandberg

Anfallaren ansluter på lån från Malmö FF till nästa sommar och inkluderar en köpoption för den saudiska klubben.

Det blev ingen vidare framgång för Carlos Strandberg i Malmö FF. Spelaren som kostade närmre 10 miljoner kronor att köpa loss hade en svår tid hos MFF och blev efter sparsamt med speltid utlånad till Örebro i vintras där det blivit elva mål under våren. Nu bryter man dock lånet med Närke-klubben och skickar istället väg Strandberg till Saudiarabien där han kommer spendera det kommande året.

Malmö FF bekräftar utlåningen på sin officiella hemsida samtidigt som sportchefen Daniel Andersson avslöjar att det var Strandberg själv som ville flytta.

– Carlos uttryckte själv intresse för att ta det här steget, säger Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF, i en kommentar på klubbens hemsida.

– Carlos har haft en lyckad period i Örebro där han har visat sina förmågor på ett bra sätt. Förhoppningsvis kan han fortsätta på den inslagna vägen i Saudiarabien. Carlos uttryckte själv intresse för att ta det här steget och därefter har vi nått en lösning som känns bra för alla parter, säger Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF, i en kommentar på klubbens hemsida.

Strandbergs kontrakt med Malmö FF sträcker sig till och med december 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Malmö FFs stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply