BEKRÄFTAR: Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget

BEKRÄFTAR: Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget

Zlatan slutar i landslaget

Ett landslag utan Zlatan Ibrahimovic? Det är något som det svenska folket kommer få vänja sig med efter sommarens EM-slutspel.

På tisdagen står det klart att Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget. Den svenske lagkaptenen bekräftade det hela på presskonferensen inför matchen mot Belgien.

– Sista matchen för Sverige i EM blir min sista match för Sverige. Jag hoppas det inte blir i morgon. Jag kommer inte delta i OS så hoppas vi går så långt som möjligt här. Men att sluta besviken kommer jag inte göra. Jag är väldigt stolt över att vara kapten för Sverige, säger Zlatan och skickar därefter en hälsning till de svenska supportrarna.

– Jag vill tacka alla supportrar som hjälpt mig att uppnå det jag gjort. Var jag än åker kommer jag alltid ta med mig den svenska flaggan och vara stolt över den. Så besviken kommer jag aldrig vara. Så tack till alla.

Zlatans sista match i landslaget

Zlatan Ibrahimovics sista matcher för Sverige kommer Malmösonen att spela i sommarens EM-slutspel, med största sannolikhet under onsdagen då man spelar sin sista gruppspelsmatch mot Belgien. Trots att anfallaren var uttagen i den svenska OS-truppen tackar han för sig efter 15 år i blågult och bekräftar att det inte blir någon resa till OS i Rio i sommar.

– Jag kommer inte delta i OS så hoppas vi går så långt som möjligt här, säger svensken på presskonferensen som hölls tisdagen 21 juni 2016.

Osäker framtid om klubbval

Zlatan fyller 35 år i höst och beskedet var inte helt oväntat då det svenska landslaget kommer få en ny tränare samtidigt som Sverige har kommer gå in i ett väldigt svårt VM-kval. Något som ännu inte är klart är var Zlatan spelar nästa säsong men det mesta tyder att svensken flyttar till Manchester även om det även finns andra intressanter.

 

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply