Uppgifter: Stort intresse för Sebastian Nanasi – kan lämna i vinter

Uppgifter: Stort intresse för Sebastian Nanasi – kan lämna i vinter

Sebastian Nanasi som vann SM-guld med Malmö FF och blev utsedd till allsvenskans bäste spelare. Nu skriver transferexperten Fabrizio Romano att det finns ett stort intresse för 21-åringen.

Efter att ha fått luft under vingarna i Kalmar FF under 2022 kom det riktiga genombrottet för Sebastian Nanasi under den gångna säsongen där han var en stor anledning till att Malmö FF vann Allsvenskan samtidigt som han fick priset för ligans bästa spelare. Redan i somras ryktades det att MFF jobbat ett bud på runt 70 miljoner kronor för 21-åringen som man ville behålla för att inte riskera att tappa guldet. Nu är säsongen över och med ytterligare en titel i skåpet kan skåningarna nu öppna dörren för att sälja Nanasi.

Enligt transferexperten Fabrizio Romano ska intresset för Nanasi vara stort. Även om det inte nämns några konkreta klubbnamn menar Romano att stjärnan kan lämna för ett nytt äventyr nästa år.

Den gångna säsongen blev det elva mål och sju assust 29 matcher för Nanasi i MFF som han har kontrakt med till och med säsongen 2025.

SE ÄVEN: Allsvenskans bäst betalda spelare 2023

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply