Uppgifter: Anton Tinnerholm till Fulham

Uppgifter: Anton Tinnerholm till Fulham

Enligt nya rapporter

Under gårdagen rapporterades det om att Malmö FF:s mycket viktige högerback Anton Tinnerholm kan komma att lämna Malmö för en engelsk klubb, idag har det kommit fram uppgifter som säger att det är Championshipklubben Fulham det rör sig om.

Anton Tinnerholm har kopplats ihop med en flytt bort från Malmö FF. Sommaren 2014 kom Tinnerholm till Malmö från Åtvidaberg, där han hade tagit steget upp till den mer professionella fotbollen. Brokindsonen har kommit att bli en viktig spelare och kugge i Malmös trupp. Men han hade lika gärna kunnat vara bagare, likt hans farfar, om det inte hade varit så att fotbollskarriären tog fart, berättade han i en intervju i Sydsvenskan. Som tur var blev det inte så. Men nu ryktas det om att Tinnerholm kan komma att lämna Malmö. Under gårdagen skrev vi på Silly Season Sverige om att ett lag i det engelska The Championship uppges ha visat intresse för högerbacken. Det uppgavs dock inte vilken förening det handlade om och varken Tinnerholm eller hans agent ville ge med sig på den punkten.

Fotbollskanalen rapporterar nu om att de har erfarit att det rör sig om Londonklubben Fulham som visar intresse, men som ännu inte skall ha lagt något bud. The Championship har redan hållit på i tre omgångar och Fulham har fått med sig två segrar och en oavgjord, vilket placerar dem på en fjärdeplats. Det är Slavisa Jokanovic som är tränare och Scott Parker, den före detta Tottenhamspelaren och engelske landslagsmannen Scott Parker som är lagkapten.

– Jag vet att det finns intresse från en klubb i England, men det ska till något riktigt bra för att jag ska lämna Malmö där jag stortrivs, sa Tinnerholm till Corren på torsdagen skriver Fotbollskanalen.

– Det finns inget konkret bud i dagsläget, men vi får se vad som händer framöver. Det är klart att man vill utomlands någon gång och jag tror att just engelsk fotboll kan passa min spelstil rätt bra.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply