Officiellt: Malmö FF förlänger med duo

Officiellt: Malmö FF förlänger med duo

Nielsen och Bachirou förlänger med Malmö FF

På onsdagseftermiddagen står det klart att Lasse Nielsen och Fouad Bachirou förlänger med Malmö FF.

Om drygt en vecka spelar Malmö FF i Europa League mot Chelsea. Skåningarna börjar på hemmaplan för att sedan spela returen på Stamford Bridge en vecka senare. Det har pratats mycket om lagets mittfältare Fouad Bachirou som har flera klubbar efter sig. Nu står det dock klart att den före detta ÖFK-spelaren förlänger sitt kontrakt med MFF. Samtidigt har även försvararen Lasse Nielsen förlängt sitt kontrakt med MFF.

Nielsens nya överenskommelse sträcker sig till och med sommaren 2021. Bachirou har skrivit på till och med sommaren 2022.

– Jag är glad och stolt över att förlänga kontraktet. Att klubben visar sådan uppskattning och vill förlänga med mig redan efter ett år måste betyda att jag har gjort någonting bra. MFF är en passionerad klubb som siktar högt i alla tävlingar. Personligen är det något som driver mig. Jag ser alltid fram emot att spela framför våra supportrar och med vetskapen om att vi är laget som alla vill slå, säger Bachirou när det hela är klart.

Lasse Nielsen är även han väldigt nöjd med förlängningen.

– Jag har varit här i två år och trivs jättebra i föreningen. Vi har fin sammanhållning i gruppen och atmosfären som våra supportrar skapar på matcherna är inspirerande. Jag ser fram emot att försöka ta tillbaka SM-guldet nästa säsong, vinna cupen och spela i Europa igen.

Inom kort förväntas även Erdal Rakips återkomst till Malmö offentliggöras. Detta enligt Sportbladet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Malmö FFs stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply