Bisarrheter efter PSG-Malmö FF

Rasmus Bengtsson missade nästan flyget på grund av svårigheter med att kissa, medan David Luiz smög in i Malmö FF:s omklädningsrum för att hämta en tröja. Det var minst sagt ett underligt efterspel efter tisdagskvällens kamp i Champions League.

Efter Malmö FF:s kamp mot franska jätteklubben Paris Saint-Germain, som slutade i en 2-0-förlust för svenskarnas del, skedde en del humoristiska saker trots den tråkiga förlusten som man säkert kan skratta åt i efterhand.

Kunde inte kissa – var nära att missa flyget

En spelare som kämpade på planen med att tacklas med PSG-anfallarna var Rasmus Bengtsson, och efter matchen var det inte lättare att göra nummer ett. Han skulle lämna ett dopningstest, men han var uppenbarligen inte kissnödig. Hans svårigheter var nära på att kosta honom flygresan hem till Malmö. Frida Nordstrand, som var på plats på Parc-de-Princes tog reda på mer information om incidenten.

– Han kan inte pinka vilket innebär att han troligtvis blir kvar i Paris för alla andra har dragit. Det var en deadline, om han kissar inom tio minuter så kastar vi honom i en taxi och då hinner han kanske med planet, men det har han inte gjort, berättar reportern för Viasat Sport.

Det slutade dock med att han kom med på planet trots allt enligt Kvällsposten, men det med nöd och näppe.

Oväntat besök i omklädningsrummet

Lite tidigare under kvällen hände något annat som är värt att minnas för MFF-spelarna, då man fick en minst oväntad gäst mitt under ombytet. Det var David Luiz, som gjorde en stabil match som klev in i rummet. Ut kom han med en ljusblå tröja, och alla undrade vilken tröja det var. Var det Markus Rosenberg, som brassen hade hyllat efter matchen? Nej – det var Jo Inge Bergets tröja. Spelarna hade nämligen kommit överens om ett tröjbyte inför matchen, något som Berget höll på och glömma mitt under besvikelsen. Luiz var dock inställd på att hålla sitt löfte, även om det innebar att man var tvungen att tackla sig in i motståndarnas omklädningsrum.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply