bet365

José Mourinho kan peta fyra startspelare i Chelsea

bet365
bet365

Inför kvällens Champions League-match mot Maccabi Tel-Aviv kan José Mourinho bänka fyra av sina mest etablerade stjärnor i förhoppningen om att sparka igång Chelsea. Ett av sommarens nyförvärv kan dessutom få göra debut för klubben ikväll.

Chelsea har haft en mycket tung säsongsinledning i Premier League, då man med sina fyra poäng på fem spelade matcher är den regerande mästare med sämst poängskörd efter så många matcher någonsin. Med det följer så klart mycket kritik både riktad mot José Mourinho och några av spelarna. Branislav Ivanovic och John Terry är några av dem som har fått mycket hårda ord från media och fotbollssupportrar. Nu kan det bli så att man får se på sitt lag från bänken i nästa match om man ska tro uppgifter från The Mirror.

Kan bänkas i Champions League

Inför kvällens match i Champions League mot Maccabi Tel-Aviv kan det nämligen vara så att dessa spelare kommer att petas i förmån för andra spelare som kanske är beredda att ta chansen och göra startplatsen till sin. Abdul Baba Rahman, som anlände till klubben i somras från Augsburg, kan göra debut i Ivanovics ställe. Vänsterbacken kliver i sådana fall in på sin naturliga position, medan Cesar Azpilicueta går in på sin, nämligen högerbacken som Ivanovic för tillfället innehar.

I Terrys ställe ser det ut som att Kurt Zouma går in för att bilda ett par med Gary Cahill. Ett annat nyförvärv, Papy Djilobodji från Nantes, får därmed vänta på sin debut ett tag till.

Ytterligare två spelare kan petas

Ivanovic och Terry är inte de enda som kan petas i Champions League-premiären, utan även Nemanja Matic och Diego Costa kan få se på sitt lag från bänken. Costa har under säsongsinledningen bara hittat nätet en gång, då han gjorde mål i Chelseas enda segermatch mot West Bromwich Albion. Under den förra säsongen, som var hans debutår i Chelsea och Premier League hade han efter lika många matcher prickat in sju mål, vilket var lite skillnad. Nu ser det ut som att han får se på Loïc Rémy att spela istället, men det är osäkert om han bänkas på grund av dålig form eller om han bara vilas.

Detsamma gäller för Matic, som under den gångna säsongen hyllades som en av Premier Leagues allra bästa defensiva mittfältare. Han har dock inte heller funnit fjolårssäsongens form, även om han är en utav de som har presterat bättre än många av sina lagkamrater. Serben är i vilket fall bänkad inför matchen, då Ruben Loftus-Cheek väntas få chansen i hans ställe.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply