Club Brügge är intresserade av Kristoffer Olsson

Kristoffer Olsson är jagad i Europa

Hemma i Midtjylland imponerar Kristoffer Olsson och den Arsenalfostrade mittfältaren börjar nu dra till sig intresse från andra europeiska klubbar. Club Brügge uppges vara den allra hetaste klubben i jakten.

För ett antal år sedan flyttade unga Kristoffer Olsson från säkerheten hemma i IFK Norrköping till det spännande proffslivet i England och Arsenal. Den unga innermittfältaren imponerade i ungdomslagen och vi fick en pratstund med honom för några år sedan, men tyvärr hann han aldrig riktigt slå igen i Arsene Wengers A-trupp.

Han flyttade till Midtjylland och där har det gått bättre. Olsson är ordinarie på innermittfältet och har med sin passningsfot imponerad i den danska storklubben. Nu har han till och med börjat få intresse på sig från andra europeiska klubbar. Högst upp står Club Brügge som är intresserade av svensken.

”Jag vill ta nästa steg”

Olsson är heller inte helt främmande med att ta nästa steg, det är även något han är öppen med att vilja göra. Men att flytta till Belgien och Club Brügge är han inte helt hundra på.
– Just nu trivs jag bra i Midtjylland. Det är smickrande att höra och jag vet att intresse finns men som jag sade så vill jag nu inte tänka på annat än Midtjylland, säger Olsson till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Alltså klart att jag vill ta nästa steg. Det är ju det man vill men det får komma när det kommer.

Ett antal italienska och franska klubbar uppges också visa intresse för Kristoffer Olsson.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply