Arsenal och Barcelona intresserade av fransk talang

Arsenal och Barcelona gör upp om franske talangen Ousmane Dembele

Arsenal är intresserade av Rennes anfallstalang Ousmane Dembele. Londonklubben får konkurrens av Barcelona om fransmannens signatur.

Arsenal har känt till fransmannens talang länge men har blivit imponerade av Ousmane Dembeles framfart i den franska ligan att Arsene Wenger kan komma att använda sina franska kontakter att få över artonåringen till England. Arsenal kommer få ett tufft motstånd från Barcelona som också är intresserade, enligt Daily Mirror. Barcelona ligger före då de redan har haft över sina representanter på plats för att bevaka anfallaren, som också kan spela i nummer 10-rollen. Direktören Robert Fernandez och scouten Urbano Ortega fick se Dembele göra ett hattrick i 4-1 vinsten mot Nantes. De spanska representanterna var mycket imponerade av den höga kvalitén Dembele visade upp.

”Ville lämna klubben”

I Oktober skrev talangen på ett treårs kontrakt efter att ha velat lämna klubben i brist på chanser med A-laget, men blev då övertalad av den gamle Arsenal-försvararen Mikael Silvestre att stanna.

Ousmane Dembele gjorde sin A-lagsdebut i november och har hunnit med 9 mål på 17 Ligue 1 matcher vilket har gjort att han fått uppmärksamhet från de stora klubbarna i Europa.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply