Officiellt: IFK Göteborg förlänger med Hjalmar Jonsson

 

Hjalmar Jonsson stannar i IFK Göteborg

Efter att ha anslutit till klubben 2002 står det nu klart att Hjalmar Jonsson stannar i klubben även över nästa säsong, det offentliggjorde klubben under måndagen.

Hjalmar Jonsson är klar för sin femtonde säsong i Blåvitt, det stod klart under måndagen då klubben gick ut med det hela på sin hemsida.

Totalt har det blivit 414 A-lagsmatcher för Hjalmar Jonsson som ligger på 19 plats över de spelare som gjort flest A-lagsmatcher i klubbens historia. Och nu är han klar för ytterligare en säsong.

Klubbens sportchef Mats Gren kommenterar förlängningen.

– Det känns givetvis jättebra. Hjalmars starka karaktär och förmåga att alltid sätta klubben i första hand är egenskaper som är oerhört viktiga för vår trupp.

Även Billy Nordström förlänger

Det är inte bara Hjalmar Jonsson som förlänger sitt kontrakt. Man har även valt att erbjuda Billy Nordström ett nytt kontrakt vilket innebär att han stannar i klubben ytterligare ett år. Det hela är ännu inte officiellt men tränare Jörgen Lennartsson bekräftar att det är så gott som klart.

– Vi är överens. Det enda som saknas är att de ska skriva på papprena, det var min önskan under hela säsongen att förlänga med dem båda, säger Lennartsson som idag drog igång att förbereda inför säsongen 2016.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply