Dusan Djuric kan återvända till Halmstads BK – som jagar mittfältare

bet365

Kluddikonen Dusan Djuric kan återvända till Smålands-klubben, samtidigt som HBK kan värva från Division 1.

Dusan Djuric ansågs vara en utav Sveriges hetaste fotbollstalanger när han slog igenom i Allsvenskan och Halmstads BK. Han debuterade i landslaget 2004 som 20-åring mot Mexiko i en vänskapsmatch, och han representerade landslaget vid sju ytterligare tillfällen. Sedan flyttade han 2008 till schweiziska FC Zürich, där det blev över 100 ligamatcher för yttermittfältarens del. 2012 gick han till Valenciennes, men där uteblev succén. Nu tillhör han FC Aarau, men även där har speltiden varit begränsad.

Den svenske mittfältaren har placerats i Halmstad, och han själv utesluter han inte en återkomst.

– Just nu avvaktar jag och ser vad som händer i början av augusti. Jag har några saker på gång som jag ska gå vidare med. Utlandet är fortfarande förstavalet. Samtidigt kan jag inte säga nej till Halmstad heller om allt stämmer, säger han till Kvällsposten.

Han spelade 116 ligamatcher för Halmstad, och nu kan det alltså bli fler.

Jagar Henningsson

HBK jobbar hårt med att hitta en lösning för att plocka hem Djuric, samtidigt som man även jagar Östers IF:s Alexander Henningsson.

– Janne Jönsson ringer mig ett par gånger per dag för att diskutera hur vi kan hitta en lösning på Henningsson och Djuric. Jag hoppas verkligen att vi kan få hem Dusan och även värva Henningsson, säger klubbchefen Fredrik Andersson till Kvällsposten.

Östers IF befinner sig just nu i Division 1 Södra, där man ligger på en femteplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply