bet365

Uppgifter: AIK förlänger med fyra spelare

AIK vill förlänga spelarnas kontrakt

AIK är nära att förlänga med fyra spelare vars kontrakt går ut efter säsongen, det bekräftar sportchefen Björn Wesström för Sportbladet.

Hela fyra spelare i AIK sitter på kontrakt som går ut efter säsongen. En av dem är nyckelspelaren och anfallaren Henok Goitom, som dock är positiv till en förlängning med klubben. Efter gårdagens vinst mot Örebro talade Henok ut för Sportbladet om sin situation.

– Om det blir en förlängning med AIK vill jag så klart skriva ett långt kontrakt. Ska man skriva ett år? Det finns ingen anledning, vi får se, sa Goitom till Sportbladet.

Goitom som hunnit bli 30 år vill alltså förlänga sin spelarkarriär ett par år till, när den väl är slut har han redan planen klar på vad han vill göra sen. Han vill absolut bli kvar i fotbollsvärlden.

– Jag vill antingen vara tränare eller hålla på med spelidén för en förening. Jag har en klar vision av vad jag vill göra. Om saker inte stämmer runt omkring är det svårt att jobba mot det målet, säger Goitom.

Henok Goitom är inte den enda AIK-spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen. Det gör även kaptenen Nils-Eric Johansson, Kenny Pavey och Sam Lundholms. Trots detta är AIK:s sportchef Björn Wesström inte speciellt orolig.

– Jag är positiv till att vi löser det, men sedan kan man inte alltid få som man vill här i världen, men vi har en vilja att ha dem kvar och det är en bra utgångspunkt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply