AIK-profilen om kontraktssamtalen: ”Vi tar det lugnt”

Nils-Eric Johansson räknar med att skriva på nytt kontrakt med ”Gnaget”

Tillsammans med Henok Goitom, Sam Lundholm och Kennedy Pavey har Nils-Eric Johansson ett kontrakt som bara sträcker sig över den här säsongen. Han räknar dock själv med att få signera nytt.

Den numera 35-årige vänsterbacken Nils-Eric Johansson har i dagsläget ett kontrakt som bara sträcker sig över resten av säsongen med AIK. Ett scenario som även utspelar sig för trion Henok GoitomSam Lundholm och Kennedy Pavey.

”Vi har börjat prata”

Men Nils-Eric Johansson säger nu till Matchdax att han är lugn gällande kontraktssituationen och räknar med att han kommer förlänga kontraktet.
– Vi har börjat prata och kommit en liten bit på vägen. Vi tar det lugnt. Vi vet vart vi har varandra jag och Björn Wesström(sportchefen). Det vi diskuterar är hur långt kontraktet ska vara, men det är fullt naturligt att ta upp när jag ändå är 35 år, säger spelaren till Matchdax.

”Inga tankar på att lägga av”

Trots att han själv påpekar att han är 35 år gammal, säger han också till den svenska tidningen att han fysiskt fortfarande känner sig pigg.
– Jag känner mig bra i kroppen. Som jag känner just nu har jag inga som helst tankar på att varva ner eller lägga av. Kroppen känns bra och så länge som jag håller mig skadefri så är det ingen fara.

Matchdax: Som du säger det låter det bara som en tidsfråga innan kontraktet är påskrivet?
– Ja, men vi har tagit det ganska lugnt. Vi har diskuterat olika förslag, men utmed att vi haft ett så pass tätt spelschema så har det kommit emellan. Det får ta den tid det gör. Ingen av oss känner någon stress.

Vänsterbacken har spelat för AIK sedan 2007 då han köptes in från brittiska Leicester. Han har dessutom fyra landskamper med det svenska landslaget och har tidigare i karriären tillhört storklubben Bayern München.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply