Teteh Bangura återvänder till Allsvenskan?

Uppges få provträna med allsvensk klubb

Den 25-årige anfallaren Teteh Bangura som tidigare spelat för AIK, kan nu vara på väg tillbaka till Allsvenskan. Enligt uppgifter ska han provträna med en allsvensk klubb. Det blir dock inte AIK, Hammarby eller Djurgården för spelaren.

Säsongen 2011 fick sierraleoniern Teteh Bangura sitt stora genombrott i Sverige och efter spel med främst AIK, bagav sig stjärnan ut i Europa för att testa lyckan. Efter att ha fått det senaste året förstört av diverse skadebekymmer ser nu anfallaren, som tillfrisknat och hunnit fylla 25, ut att vara på väg tillbaka till Sverige och Allsvenskan igen.

”Teteh är på väg till Sverige”

Enligt uppgifter från Matchdax ska också anfallaren provträna med en allsvensk klubb, samtidigt som han inväntar att få visum i landet. Detta bekräftas också av agenten Patrick Mörk.
– Teteh är på väg till Sverige och en klubb i Allsvenskan, just nu väntar han på att få visum, säger hans agent Patrick Mörk till Matchdax.
– Jag kan berätta att det inte blir AIK, Djurgården eller Hammarby.

Ska inte till serieledarna

Matchdax har även varit i kontakt med Elfsborg, Göteborg och Åtvidaberg, som samtliga yttrat att han inte ska träna hos dem. samma sak gäller för Örebro som Nerikes Allehanda varit kontakt med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply