Officiellt: Jeremain Lens klar för Sunderland

Holländaren ansluter på ett fyraårskontrakt

Premier League-klubben Sunderland förstärker truppen med en holländsk landslagsman. Jeremain Lens har nämligen idag skrivit på för fyra år i klubben.

Den 27-årige anfallaren som även kan spela som ytter, Jeremain Lens kommer närmast från den ukrainska storklubben Dynamo Kiev och har under onsdagskvällen bekräftats som klar för Premier League-klubben Sunderland. Han har officiellt signerat ett fyraårskontrakt med laget och kostade enligt Sky Sports uppgifter 8,5 miljoner pund.

”Han är snabb och har gjort mål överallt”

Nu återförenas han med Sunderlands manager Dick Advocaat som han spelade med i både AZ Alkmaar och PSV Eindhoven.
— Vi har sajnat en internationell spelare och jag är glad över att kunna välkomna honom till Sunderland. Han är en mycket välkänd spelare i Europa och har spelat över 30 matcher för den holländska landslaget, vilket visar hans kaliber, säger managern enligt klubbens hemsida.
— Jag har arbetat med honom två gånger redan, i PSV och AZ, så jag känner honom väl; Han är snabb och han har gjort mål överallt han har spelat, så han kommer att vara till hjälp för laget.

”Ett stort steg för mig”

Spelaren själv uttrycker också en stor glädje över att ansluta till den engelska klubben.
— Jag är mycket glad över att vara en Sunderland-spelare. Jag tycker det är en bra klubb och det är ett stort steg för mig att få spela i Premier League.
— Jag följde laget förra säsongen efter ankomsten av Dick Advocaat och vi har ett bra lag, så som tidigare sagt, jag är verkligen glad över att vara här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365