Sebastian Larsson öppen för Allsvenskan och Blåvitt

MITTFÄLTAREN KAN ÅTERVÄNDA TILL SVERIGE

Dåligt med speltid och problem med skador. Landslagsmittfältaren Sebastian Larsson har det tufft i klubblaget Sunderland, och öppnar nu för allsvenskt spel och möjligtvis favoritlaget IFK Göteborg.

Efter att Erik Hamrén lämnade förbundskaptensjobbet i svenska landslaget har Sebastian Larsson inte fått förtroendet i blågult. Nye förbundskaptenen Janne Andersson har velat satsa på andra och yngre talanger, och i klubblaget Sunderland har Larsson inte heller fått spela mycket. Sunderland-tränaren David Moyes har inte heller gett den 31-årige svensken chansen, och konkurrensen är stenhård i Premier League. Därför stänger han inte dörren för en flytt hemåt till Allsvenskan. I podcasten LundhFotbollskanalen säger Larsson: – Jag kommer säga som jag alltid gjort när jag fått frågan: jag kommer inte stänga några dörrar. Jag kommer definitivt inte sitta här och säga att ”jag ska aldrig spela i Sverige”, eller ”jag ska spela i Sverige”. Det står skrivet i stjärnorna. Det jag kan säga är att det inte är något jag siktar på att göra nu eller till sommaren.

 

Samtidigt avslöjar landslagsmittfältaren favoritklubben, men betonar att han inte haft någon kontakt med någon allsvensk klubb, vare sig det är AIK, Göteborg eller AFC Eskilstuna (laget från hans hemstad som tog klivet upp till allsvenskan). – Blåvitt är mitt lag men jag har inte pratat med Mats Gren. Jag har inte pratat med någon från Blåvitt, säger Larsson i podcasten LundhFotbollskanalen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply