Inget bud från Manchester United på Victor Nilsson Lindelöf

Inget bud från Manchester United på Victor Nilsson Lindelöf

United uppges inte vilja värva succésvensken i januari

För bara ett par dagar sedan såg svenske Victor Nilsson Lindelöf ut att bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United efter juluppehållet. Nu uppger engelska BBC att den engelska storklubben inte kommer lägga något bud på mittbacken i januari. 

Manchester United har under hösten enligt många varit i stort behov av en ny mittback, och den engelska klubben har kopplats ihop med flera toppnamn i Europa. En av de som det pratats mest om den senaste tiden är Victor Nilsson Lindelöf, som så sent som förra hösten slog igenom med dunder och brak i den portugisiska toppklubben Benfica. Flera medier har till och med uppgett att backen är överens med den engelska storklubben. Dagens nyhet kommer därför som en överraskning när ansedda BBC uppger att  Manchester United inte är intresserade av svensken.

Nuvarande mittbackarna tillräckligt bra

Enligt BBC ska tränaren Jose Mourinho se nuvarande uppsättning med Marcos Rojo, Phil Jones, Chris Smalling, Eric Bailly och Daley Blind som tillräckligt bra, och ska därmed inte vara intresserad av förstärkningar i mittförsvaret i januari. Ett tungt besked för 22-årige Nilsson Lindelöf som ryktades gå upp rejält i lön i och med den eventuella flytten.

Tidigare har Silly Season Sverige även skrivit om hur Benfica uppges kunna blåsa svenskens moderklubb Västerås SK på flera miljoner vid en eventuell flytt från klubben, läs mer om det här.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply