Svensk talang hoppas på spel i Liverpools förstalag

Kristoffer Peterson, 18, tog i förra säsongen steget upp från Liverpools u18-lag till reservlaget där han gjort det mycket bra. Under försäsongen har ”koffe” gjort tre mål på endast fem matcher. Imorgon inleds säsongen mot Southampton, och den svenske yttern ser fram emot en säsong som han hoppas slutar i A-laget. 

”Min målsättning är att fortsätta jobba hårt och självklart siktar jag till slut på a-laget och att få ett tröjnummer i förstalaget”, förklarar Kristoffer för Liverpools officiella hemsida.

”Jag jobbar alltid så hårt som jag bara kan och siktar på att bli så bra som möjligt. Förhoppningsvis kommer det att ge mig framgång.”

Samtidigt berättar han också att han trivs fantastiskt i dagens upplaga av U21-laget och att kamratskapen är bra för utvecklingen. 

”Det är en fantastisk atmosfär i laget. Troligen den bästa atmosfären jag någonsin upplevt i ett lag faktiskt.

”Varje morgon när jag vaknar så längtar jag efter att komma ut på träningsplanen och kämpa. När man har den känslan i gruppen tror jag att man kan uppnå riktigt stora saker tillsammans.” 

Imorgon börjar också allvaret med match i U21-serien mot Southampton. Någon Kristoffer verkligen ser fram emot.

”Southampton är ett lag som gillar att ’spela’ fotboll, precis som vi. Så jag tror det blir en riktigt bra match. Vi går självfallet för tre poäng och hoppas att vi ska kunna fixa det.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply