Suarez tillåts inleda samtal med Arsenal

Tidigare idag skrevs det om att Arsenal lagt ett nytt bud på Luis Suarez värt 40.000.001 pund – ett bud som Liverpool dock ska ha tackat nej till. Anledningen till det underliga budet är att anfallaren har en klausul i kontraktet som gör att han informeras av budet om det överskrider 40 miljoner pund.

Nu skriver BBC att anfallaren, som stod för en assist i dagens träningsmatch mot Melbourne Victory, har fått tillåtelse till att inleda samtal med Premier League-konkurrenten. Dock garderar man med att poängtera att Liverpools värdering på 50 miljoner pund står fast.

Efter dagens träningsmatch talade även Liverpools manager Brendan Rodgers ut om ämnet Luis Suarez. Där meddelade han att det inte finns något nytt att säga om saken:

”Det finns inget nytt att rapportera, han är fortsatt väldigt mycket en Liverpool-spelare och under loppet av de närmaste veckorna kommer vi att få upp farten på honom,” säger managern sopm sen valde att påminna Luis Suarez om skulden som managern känner att spelaren är skyldig Liverpools fans, som har stått vid hans sida under två säsonger av kontroverser.

”Det stöd han har fått från supportrar och folket i staden Liverpool är oöverträffligt. Under den tiden som han varit här har han missat en hel del matcher för klubben på grund av olika anledningar. Folket har stått vid hans sida som en son och verkligen såg efter honom. Vad som än händer under de kommande veckorna, kommer att vara med i hans sinne. Det är något du aldrig kan glömma. ”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365