Suarez nöjd med anfallspartnern

Luis Suarez är, redan, mer än nöjd med sammarbetet mellan han själv och Daniel Sturridge efter sju omgångar, där Suarez själv, bara deltagit i två efter att ha varit avstängd sen förra säsongen.

Duon har format en imponerande allians för Anfield-klubben sen Sturridge kom till Liverpool från Chelsea i Januari. Tolv mål på nio matcher, vilket är lägen som de båda skapat tillsammans, har duon än så länge stått för.

De båda anfallarna stod som målskyttar, återigen, i helgens match mot Crystal Palace i 3-1-segern och Luis Suarez hoppas att sammarbetet räcker till en Champions League-plats i år. 

”Vi spelar för tröjan från Liverpool och vi gör vårt bästa för laget, varken för mig själv eller honom (Sturridge),” Sa Luis till Liverpool Echo.

”När man har en så stor och en så väldigt duktig spelare som Daniel blir man väldigt glad. Han gör alltid sitt bästa för klubben.”

”Förra säsongen spelade vi inte bra och vi hamnade på en position vi inte räknade med, denna säsongen ska vi försöka vara bättre. Om vi fortsätter att spela som vi gjort nu i inledningen av säsongen kommer vi vara med och slåss om topp fyra.” avslutar Suarez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply