Suárez missar försäsongsmatch – fotskadad

Liverpool-anfallaren Luis Suaréz har omgärdats av flyttrykten under sommarens transferfönster. Efter att klubben misslyckats med att kvalificera sig till Champions League, en turnering som Suaréz säger att han måste spela i, har ligakonkurrenterna Arsenal (som slutade fyra i Premier League) skickat två bud.

Det andra låg på £40 miljoner + £1 (404 miljoner kronor), vilket innebär att utköpsklausulen skulle aktiverats. Den säger att om en Champions League-klubb erbjuder mer än £40 miljoner är Liverpool tvungna att låta uruguayanen inleda samtal med klubben. Men Merseyside-klubben anser att Arsenal ännu inte är klara för Champions League, då de måste ta sig förbi den sista kvalrundan först. Därför har båda buden förkastats.

Men när Brendan Rodgers tog ut sin trupp till träningsmatchen mot norska Vålerenga fanns den 26-årige anfallsstjärnan inte med – istället kommer han att få sin skadade fot undersökt av läkare. Men han är inte den ende spelare som Rodgers tvingas lämna hemma. Försvararna Daniel Agger, Martin Skrtel och Glen Johnson kommer alla stanna hemma i Merseyside på grund av skador.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply