Suarez fortsatt glödhet i ny Liverpool-kross

Liverpool var det klart bästa laget under första halvleken och satte 1-0 då Amorebieta styrde in en Gerrard-frispark i den 23:e minuten.

Bara minuten senare stångade Martin Skrtel in 2-0 på en hörna, även den slagen av Liverpool-kaptenen.

Ett totalt dominerande hemmalag satte också spiken i kistan under den första halvleken. Efter 35 minuters spel, hittade Jordan Henderson in med ett precist instick som Luis Suarez kunde förvalta på bästa sätt. Skottet gick under den utrusande David Stockdale och 3-0 var ett faktum.

I den andra halvleken fortsatte Liverpools dominans även om den intensiva pressen avtog och när Suarez, på en framspelning av Gerrard, kunde skjuta in 4-0 vid den främre stolpen var matchens glöd borta. En behaglig dag för Liverpool som sedan spelade av matchen och lät Simon Mignolet hålla nollan.

I och med de två målen skuggar nu Suarez lagkamraten Sturridge, Sergio Aguero, Aaron Ramsey och Loic Remy i skytteligatoppen.

Vår svensk Alexander Kacaniklic spelade hela den första halvleken för Fulham men blev utbytt direkt efter halvtidsvilan.