bet365

Suárez förnekar alla rykten om en flytt

Luis Suarez ger inga tecken på att han vill lämna Liverpool inom den närmsta tiden, och förklarar att han är väldigt lycklig över att spela för klubben.

Uruguayanens strålande form i år med 18 Premier League-mål har gjort att klubbar som Manchester City och Bayern München har visat intresse för anfallaren.

Men Suárez förnekar alla rykten och säger till officiella hemsidan:

Efter Daniel Sturridges ankomst till klubben har målskyttet minskat lite och han har fått spela i en lite djupare roll än tidigare men det är inget 26-åringen hänger upp sig på: 

”En spelare har alltid något han kan förbättra eller något nytt att lära sig.

”På senare tid har jag spelat på positioner jag inte varit så van vid, vilket jag faktiskt är glad över. Jag lär hur jag ska spela i en annan roll vilket är bra för mig och även för laget.”

”Det är givetvis varje anfallares dröm att vara skyttekung i Premier League, men ärligt talat, är det inte mitt huvudmål.”

”Mitt fokus är att hjälpa laget till en så bra tabellplacering som möjligt.”

”Jag skulle bli glad om jag vann den utmärkelsen och väldigt tacksam mot klubben och mina lagkamrater som för det skulle vara tack vare dem som jag skulle vinna vilket pris som helst.”

”Men för tillfället, men några matcher kvar av säsongen och många andra bra målskyttar i Premier League, är det för tidigt att tänka på någon utmärkelse.”

På frågan om hur livet var på Merseyside svarade El Pistolero:

”Det finns så många spelare som har gett så mycket för klubben och har varit här för en lång tid, som Stevie och Carra. Jag skulle älska att vara en sån spelare.”

”När det kommer till språket, dialekten och hur folket pratar, det är väldigt svårt för mig att förstå dem!”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply