Stoke City tog säker 1-0 seger

Stoke City är kända för sin tendens att ställa till för det lag som det gått bra för under en säsong, och kvällens match mot West Brom skulle därför inte bli till något undantag.

Bortalaget, Stoke, kanske inte skapade för mycket själva i den första halvleken. Men man lät inte heller West Brom skapa något, och Robert Huth och hans backlinje lyckades verkligen hålla tätt där bak.
Så trots att inte mycket skapades så tänkte man taktiskt och ville inte trötta ut det egna laget för mycket, i den första halvleken – vilket skulle betala av sig senare.

Men i den andra halvleken bjöds det på andra bullar från Stoke City, och man började nu långsamt smyga sig uppåt i planen. Det defensiva spelet i första lönade sig, och i den 75:e minuten skulle det även visas. Geoff Cameron bryter sig loss på högerkanten, inåt i straffområdet och passar till Dean Whitehead, som petar in den till 1-0 för sitt Stoke City.

Mer mål än så blev det inte i denna jämna match mellan West Bromwich och Stoke City, som slutade 1-0 till Stoke.