Tottenham storspelade på Craven Cottage

Den första halvleken på Craven Cottage såg ut att spegla den tråkigaste fotbollsmatchen på riktigt länge. Inget av lagen hade någon egentligen spetts och jag var nog inte den enda som var orolig för ytterligare en tråkig 0-0 match.

Men men, låt oss släppa den första, tråkiga halvleken och blicka framåt till målen i matchen.
För i den 56:e minuten skulle det komma. Efter ett långskott av Sandro och en långsam målvaktsreaktion från Mark Schwarzer, kunde vi notera 1-0 till bortalaget, Tottenham. Och i den 73:e minuten skulle 2:an komma. Nyinbytte islänningen Gylfi Sigurdsson fick tag på bollen, skottfintade bort Philippe Senderos och passade snett inåt i boxen till Defoe, som på en touch satte 2-0 till sitt Tottenham.

Men 2 mål skulle inte hungriga Tottenham nöja sig med, utan bara 4 minuter senare, i den 74:e minuten, skulle 3-0 komma. Samma målskytte, annat läge.
Clint Dempsey bröt sig loss med bollen, finner en löpandes Defoe, som petar in bollen till vänster om Mark Schwarzer.

Detta blev även slutresultatet på Craven Cottage, 3-0 till bortalaget Tottenham.