Sveriges startelva mot Österrike är släppt – Zlatan startar ikväll

Så startar Sverige mot Österrike

Sveriges startelva till ödesmatchen mot Österrike är släppt. Den svenska startelvan till Österrike är nu släppt och en positiv överraskning fick vi se. Zlatan Ibrahimovic är nämligen uttagen som anfallare bredvid Marcus Berg.

Det var klart att Erik Hamrén inte var nöjd med prestationen mot Ryssland senast. Med en Zlatan Ibrahimovic som fick gå av på grund av skada och flera andra svaga prestationer flaggade Hamrén med att det skulle bli ändringar i startelvan till Österrike-matchen. Baserat på Sveriges trupp mot Österrike och när Sveriges start trupp mot Österrike släpptes stod det klart att det blev en del ändringar sen Ryssland-matchen och att Hamrén satsar på en offensiv startelva mot Österrike.

1 X 2
Odds Österrike Sverige 1X2: 2,10 3,15 3,40
Förhöjt odds Sverige  100,00    
1X 12 2X
Odds Österrike Sverige 1X, 12 & X2 1.26 1.28 1.60
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.02 1.73
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.36 1.56

Sveriges start trupp mot Österrike

Frågetecknet kring Zlatans skada lättas något efter det att han är uttagen till kvällens match. Han kommer starta bredvid Marcus Berg på topp, samtidigt som flankerna kommer tas hand om av Erkan Zengin och Emil Forsberg. Kim Källström kommer även in i startelvan och Sebastian Larsson flyttar ned som högerback.

Andreas Isaksson

Sebastian Larsson
Andreas Granqvist
Mikael Antonsson
Martin Olsson

Erkan Zengin
Albin Ekdal
Kim Källström
Emil Forsberg

Marcus Berg
Zlatan Ibrahimovic

Vem visar Sverige vs Österrike?

För dig som inte ska se matchen live och undrar vart matchen sänds på TV. Sverige vs Österrike matchen visas på kanal 5 helt gratis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365