bet365

Claudio Bravo skadad – missar toppmatchen

Claudio Bravo missar matchen mot Atlético Madrid

Efter några dagars vila var FC Barcelona tillbaka i träning under måndagen men det var inte bara glada miner när träningen var över.

Claudio Bravo kommer inte att vara med i truppen mot Atlético Madrid, det stod klart under tisdagen. Barcelona rapporterar under tisdagen på sin hemsida att målvakten drog på sig en skada under måndagens träning och att chilenaren behöver tid för att läka skadan i vänsterbenet. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo ska målvakten ha lämnat träningen med smärtor och kommer med nästan all säkerhet att missa lördagens viktiga match mot Atlético Madrid i den spanska huvudstaden.

Claudio Bravo har hållt nollan i de två inledande matcherna av La Liga denna säsong och Camp Nou-klubben kommer att göra allt för att 32-åringen ska vara tillbaka i spel till helgen. Bravos frånvaro kan öppna för att Marc-André ter Stegen tillslut får debutera i den spanska ligan, tidigare har tysken endast spelat i Copa del Rey och UEFA Champions League. Ter Stegen satt på bänken under gårdagen när det tyska landslaget slog Skottland med 2-3 på bortaplan.

Matchen mellan Atlético Madrid och Barcelona spelas på lördag klockan 20:30 på Estadio Vicente Calderón i Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365