Spearing: ”Jag är glad över flytten”

Den 24-årige mittfältaren skrev på ett fyra år långt kontrakt med Bolton och lämnade Liverpool för en okänd övergångssumma.

När valet skulle göras var det möjligheten till förstalagsfotboll som vägde tungt, och Spearing är nöjd över att få spela för Bolton igen:

”Jag kommer alltid att vara en Liverpool-supporter. Det har varit en stor del av mitt liv och jag tackar alla som har hjälpt det att bli en verklighet för mig,” berättade Spearing för Sky Sports News Radio.

”Många drömmar blir sanna, men nu var det dags för mig att gå vidare och få regelbunden a-lagsfotboll. Det är det viktigaste för mig nu.”

”Förra årets lån betydde mycket i mitt val. Jag njöt verkligen av min tid här, lagkamraterna, ledarstaben och allt med klubben att göra var något jag verkligen gillade, och så fort jag visst att managern var intresserad av mig igen, var det ett bra och lätt beslut”

”Förra året var stort för mig då jag spelade nästan 40 matcher och det vill jag uppleva igen.”

”Jag satte mig ner med Brendan (Rodgers) och vi hade en bra konversation och det bestämdes att jag inte skulle vå regelbunden speltid i Liverpool, och vi båda avslutade samtalet som kompisar.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365