Real Madrid intresserade av Ander Herrera

Real Madrid intresserade av Ander Herrera

Intresse rapporteras från den spanska huvudstaden

De spanska ligajättarna Real Madrid sägs vara intresserade av Manchester Uniteds spelfördelare Ander Herrera som en bra och lagom dyr lösning på mittfältet.

Det rapporteras om att Real Madrid är intresserade av Ander Herrera, som för närvarande spelar i Manchester United. Herrera har spelat i den engelska ligaklubben sedan 2014 när han gick över från Athletic Bilbao. Spanjoren har inte fått konsekvent med speltid under Louis van Gaal den här säsongen men har imponerat på supportrarna när han väl fått spela då han alltid visar sitt engagemang för klubben. Men skulle United inte klara av att kvalificera sig för Champions League nästa säsong så kan det tänkas att i kombination med för lite speltid är en flytt väldigt lockande.

De spanska jättarna sägs ha identifierat Juventus stjärna Paul Pogba som deras toppvärvning för positionen som spelfördelare men är rädda för att prislappen kan vara för hög. Enligt Fichajes.net via Metro så sägs det att Real kan komma att vända sig till Herrera som ett billigare alternativ på det centrala mittfältet, då 26åringen ses som ett realistiskare alternativ.

Herrera inledde sin karriär i Real Zaragoza där han gjorde sin professionella debut i Segunda División 2008. 2011 värvades han av Athletic Bilbao där han spelade och fick mycket speltid innan han 2014 gick över till Manchester United, efter att året tidigare nästan gjort övergången om inte Bilbao hade avvisat erbjudandet. Herrera har även spelat i det spanska landslaget, dock bara på U-lagsnivå. Han gjorde bland annat ett av två mål i Spaniens finalmatch mot Schweiz som de vann 2-0.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply