Fernando Muslera har väckt Manchester Uniteds intresse

bet365
Fernando Muslera har väckt Manchester Uniteds intresse

Den argentinske målvakten kan ersätta de Gea

Manchester United rapporteras vara intresserade av att värva den 29årige Galatasaray-målvakten Fernando Muslera som sägs ha varit intresserant för den engelska klubben i många år.

Fernando Muslera, målvakt i Galatasaray, sägs vara på Manchester Uniteds radar sedan länge och nu kan en deal vara på gång. Enligt rapporter från Turkiet så skall United ha blivit uppmanade att lägga ett bud på Muslera från Galatasarays håll. Muslera har gjort 193 matcher för Galatasaray sedan han gjorde sin debut för det turiska laget 2011 men blir nu starkt ihopkopplad med en flytt till Old Trafford.

Enligt AMK via Metro så sägs det att Galatasaray nu är redo att sälja den högt uppskattade målvakten och har sagt till United att de kan göra en deal för en summa av 10,5 miljoner pund. Det sägs att United har bevakat Muslera ända sedan Sir Alex Fergusen fortfarande var tränare och det ser ut som att de ännu en gång har ökat sitt visade intresse för den 29årige målvaten. Louis van Gaal scannar marknaden för förstärkningar till sin trupp, speciellt på målvaktspositionen, ifall det skulle vara så att David de Gea vill lämna till sommaren.

Muslera började karriären i Uruguay, i Montevideo Wanderers, innan han via Nacional hamnade i Lazio där han spelade i 4 år och vann Coppa Italia. 2011 värvades han av Galatasaray och har under sina år i den turkiska klubben åtnjutit flera troféer, bland annat 3 stycken Süper Lige titlar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply