Cristiano Ronaldo: ”Vi har bra självförtroende”

Ryktena om en PSG-flytt fortsätter

Real Madrid vann borta mot Shaktar Donetsk i Lviv med 4-3 i en match som höll på glida dem hur händerna. Men Real Madrid har trots det gott självförtroende, menar superstjärnan Cristiano Ronaldo.

Det som länge såg ut att bli en komfortabel seger höll på att förvandlas till ett svidande poängtapp. När Real Madrid i mitten av den andra halvleken gjorde 4-0 var nog de flesta rörande överens om att hemmalaget inte skulle ha en chans att hämta ikapp det stora avståndet, men de var inte långt ifrån att göra det.

Hård kritik mot tränaren

För ukrainarna reducerade inte bara en eller två gånger, utan tre, och satte rejäl nerv på matchen. Madrid-laget kunde tillslut rida ur stormen men de möts nu av en enorm kritik. Framför allt i Spanien och Madrid.

– Att inte kunna stänga igen en match när det står 4-0 är fruktansvärt dåligt, skriver Marca efter huvudstadslagets vinst i Ukraina.

Framför allt riktas kritiken mot Real Madrids tränare, Rafael Benitez. Spanjoren, som hänger lös sedan 0-4-förlusten mot Barcelona, har det fortsatt tufft. Framför allt med tanke på att Benitez filosofi är en stark defensiv, men Real Madrid har släppt in sju mål på två matcher, något som inte hänt sedan i slutet av 70-talet.

Ronaldo kan lämna

Ryktena att Cristiano Ronaldo ska lämna för Paris SaintGermain är fortsatt många och de blir inte färre efter Real Madrids instabila prestationer. Men Ronaldo, som inte tidigare velat kommentera ryktena, är fortsatt förtegen om ryktena att han skulle vara på väg bort från Madrid.

Däremot belyser han att Real Madrid inte tappar självförtroende på grund av alla insläppta mål.

– Det är självklart aldrig kul att släppa in många mål, men vi har gott självförtroende och det viktigaste är att vi vinner matcher, sa Ronaldo till Marca efter 4-3-vinsten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply