Officiellt: Harry Kane förlänger med Tottenham Hotspur

Officiellt: Harry Kane förlänger med Tottenham Hotspur

Harry Kane stannar i Tottenham

På torsdagsförmiddagen står det klart att den engelske landslagsmannen förlänger sitt kontrakt med Spurs till och med sommaren 2022.

Det har länge ryktats om att Harry Kane skulle kunna vara på väg att lämna Tottenham för spel i bland annat Real Madrid och Manchester United, två klubbar som ska ha visat stort intresse för spelaren som vann Premier Leagues skytteliga 2015/2016. Det blev då 25 mål för Kane som enligt flera medier i både England och Spanien rapporterade om att anfallaren var på väg bort, men så blev dock inte fallet.

Efter att ha varit skadad i drygt två månader är Kane tillbaka i spel för Spurs och nu har man även gått ut med att den egenfostrade spelaren förlänger sitt kontrakt till och med sommaren 2022 samtidigt som han får en högre lön. Det är oklart vad spelaren kommer att tjäna efter förhöjningen men det tidigare kontraktet gav honom en veckolön på 50.000 pund.

Kane debuterade för Tottenham i Europa Leaague-matchen mot Hearts i augusti 2011 och har sen dess gjort 70 mål på 137 matcher i den vita tröjan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365